Redesign: Gratis bokhylle blir til livlig kjøkkenoppbevaring

Inneholder reklame for Naturlig Liv

 

Å ha for liten oppbevaringsplass på kjøkkenet er et velkjent fenomen for mange. Det kom til et punkt hvor jeg nesten kasta matbokser og kjeler rundt meg i ren frustrasjon, og gikk på nettet for å finne den første og nærmeste hylla finn.no kunne by på. Det var et kontor som skulle bytte ut bokhyllene sine, så vi fikk med oss en helt enkel og grei hylle i finér. Den har virkelig gjort nytta si altså, og gjør at produktene jeg bruker mest er enkelt tilgjengelig på kjøkkenet, og de store tingene ikke trenger å ta plass i hyllene. 

Selv om den er helt super i bruk er den ikke veldig lekker å se på, og jeg har lenge hatt lyst til å bytte den ut. For ikke veldig lenge siden hørte jeg Ingefær podkast sin episode “Farger til folket” i reprise, dette er min favorittepisode! Da ble jeg samtidig inspirert til å gjøre noe kreativt med det jeg allerede har, istedenfor å kaste og kjøpe nytt. Jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker hvordan hylla ble, og jeg blir genuint glad av å gå inn på kjøkkenet og se den natur-inspirerte hylla mi! Siden vi leier og ikke kan male vegger og så videre, så er jeg veldig tilfreds med å ha fått litt farger inn i hjemmet! 

 

Slik så den ut før.
Stappa med masse rot som har samla seg siden jeg hentet den, og en grusom farge. Ikke akkurat innbydende! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nå har den fått to strøk med en matt LADY Aprilgrønn! 
Jeg har rydda i rotet og fått orden på kjøkkenet. Såå deilig! 

Sponset produkt: For noen uker siden var jeg så heldig å så sponset en Wonderbag av Naturlig Liv, og den har vært flittig brukt siden. 
Når den ikke er i bruk har den fått fast plass oppå hylla, og jeg elsker at den er grønn og står i stil til resten! 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Øverst har jeg store fermenteringskrukker i glass og Wonderbagen. 

Så kommer det litt helsenerding med bøker, kosttilskudd og supermat i hylla under. 

Deretter har jeg samlet all kaffe og te, men hovedsakelig te som du kan se, haha. 

I midten står alle poser og krukker med mel, korn, nøtter og frø. Også Gojibær og kollagen! 

Nesten nederst er der jeg har tomme glassflasker til kombucha og vannkefir, samte noen pågående fermenteringsprosjeter og pelletsen til kaninene. 

Slowcookeren og dehydratoren har fått plass nederst. Jeg tenkte egentlig å sette de på loftet, spesielt nå etter jeg fikk wonderbagen så er slowcookeren lite brukt, men alt som blir stående der får kaninene tilgang til. Det ser litt rart ut om hyllene står tomme så jeg må nesten ha noe ikke-spiselig der. Haha! 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dette her er faktisk første gang jeg pusser opp et møbel, men definitivt ikke siste! Det er ikke fordi jeg har kastet møblene mine og kjøt nye, men jeg har ikke hatt behov for eller råd til å kjøpe nye før nå. Jeg kjøpte et 3 liters spann, så det spørs om ikke stuebordet får seg en omgang også! 

Har du noen oppussingsobjekter som du ble spesielt fornøyd med? Del bildet ditt på Instagram med taggen #lisamalene da vel, jeg trenger inspirasjon! 😀 

 

 

#oppussing #happyhomestorshov #lady #ladyinteriør #happyhomes #finn #gjenbruk #redesign #secondhand #miljø 

 

 

Uten mat og drikke duger festløven ikke

Akkurat nå sitter jeg på toget på vei hjem til Odalen og gleder meg masse til å komme hjem! Det er jo lørdag, og selv om man ikke ut på fest av den grunn så er det ingen hemmelighet at veldig mange kommer til å ha en litt redusert dag i morgen, som mange andre søndager. Jeg hadde egentlig ingen planer om å drikke i kveld og jeg kan ikke røpe hvor jeg skal helt enda, men ut ifra begivenheten har jeg store mistanker om at det kommer til å bli flere enn bare to enheter i kveld. 

Uansett hvordan man liker å tilbringe lørdagen, om det er i sofaen med netflix og telys eller om det er på et dansegulv for å shake løs, så er det viktig å fylle opp kroppen med masse god næring. Jeg får en lang dag i dag før det blir middag igjen, som de fleste andre dagene mine, så jeg lagde meg en kraftig frokost proppfull med masse næring og nok proteiner og fett til å holde meg mett og blodsukkeret stabilt i mange timer. 

Denne frokosten er en skikkelig typisk Lisa-frokost, og jeg veit faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten egg og aspargesbønner. Den dagen jeg endelig flytter tilbake til landet, så er høner det første jeg skal skaffe meg. Tenk så genialt, du gir dem alle matrestene dine, og tilbake gir de deg egg! 

 

frokost næringsrik smoothie fest

 

På min frokostmeny i dag: 

Et stort glass med “5-om-dagen” smoothie. Jeg lager denne egentlig fordi jeg liker å juice selleri og eple for å lettere få i meg 5 om dagen, men da mister man jo så mye av maten om man må kaste pulpen (jeg gir det til kaninene, men er jo begrenset hvor mye slikt de kan spise), så jeg har begynt å slenge et eple eller pære i blenderen sammen med noen selleristenger og vann eller vannkefir. I dag hadde jeg i litt maca også. Genial løsning for å lettere få i seg mere frukt og grønt, og jeg har i en god del vann så den er lett å drikke også. 

Kosttilskudd tar jeg nesten hver dag, men hender at jeg glemmer det haha. Jeg tar flytende vitamin D og vitamin C i kapsler, et multivitamin og omega 3. 

Tha main breakfast er egg i omelett/eggerørestil med helmelk i, aspargesbønner stekt i smør, fermentert rødkål (sauerkraut av rødkål), surdeigsrundstykker med havre, med masse smør, skinke og jarlsberg på. Gjeeeett om jeg ble mett a! 

 

frokost næringsrik smoothie fest

frokost næringsrik smoothie fest

 

Jeg har vært hjemme alene i et par dager fordi Espen har vært i Liverpool med jobben. Det er jammen såå godt å være hjemme alene iblant, bare koble helt av fra omverdenen og lade batteriene litt. I går suldra jeg rundt i leiligheten og styra litt på kjøkkenet, hørte på rolig musikk med litt lavendelolje i diffuseren, spiste god mat og så på netflix og la meg nydusjet i nytt sengetøy. Jeg sov som en baby i natt og føler meg fresh og fin i dag. Alle burde ha litt selv-spa iblandt, dette var utrolig deilig etter en slitsom uke. <3 

 

Håper du har en flott helg og koser deg i kveld!

 

 

#egenpleie #spa #frokost #næring #festløve #egg #økologisk #somahelse #smoothie #norgesglass #fermentering #surkål #surdeig #kosttilskudd #helg