ENJO – slik får du det skinnende rent uten kjemikalier

Enjo er en serie med mikrofiberprodukter som gjør det helt rent med kun vann! 
Faktisk så blir det minst 6 ganger så rent som med bruk av såpe! 
Hvordan er det mulig? Det tenkte i alle fall jeg første gang jeg fikk høre om Enjo. 

#reklame

enjo rengjøring kjemikaliefritt sunt helse miljø

 

Jobben til såpe er å bryte overflatespenningen i vannet, slik at fett og smuss kan blande seg med vann. Det samme skjer ved bruk av Enjo, men da skjer dette mekanisk ved bruk av mikrofiber istedenfor kjemisk med såpe, og bakterier og annet smuss samles i fibrene til kluten vaskes. Spray på med vann, gni kluten lett over og tørk av. Er det for godt til å være sant? Svaret er nei! 

 

Enjo har en egen seire med spaprodukter, Santè by Enjo, og eye-padsene ble kåret til årets beste sminkefjerner i 2017 av Cosmopolitan, og det er vel fortjent! Med Enjo kan du fjerne sminke og rense huden helt uten unødvendige stoffer, det er skånsomt mot huden og senser godt ned i porene. En super nyhet om du sliter med eksem eller allergi! 

 

enjo rengjøring kjemikaliefritt sunt helse miljø

enjo rengjøring kjemikaliefritt sunt helse miljø

 

Enjo har produkter til alle formål. Alt fra å vaske frukt og grønt, gulvvask, kjøkken og bad, bil og uterengjøring, vindu, kroppspleie, sminkefjerning, kjeler med fett på, polering av glass osv. Enjos mest solgte pakke er kjamikaliefritt hjem-pakken, og den inneholder alt du trenger for å kaste ut skadelige såper og kjemikalier for godt! 

 

 • Tid: Du sparer tid på å vaske med Enjo, spray på vann, stryk over og tørk av. Done! 
 • Helse: Du gir familien din et godt innemiljlø og minsker faren for kols, astma og andre luftveislidelser. For ikke å snakke om allergiske rasksjoner for de med sensitiv hud og eksem! Se lenker nederst i innlegget. På grunn av Enjos geniale system og løsninger, er det helt perfekt for en kropp med fysiske utfordringer, for eksempel smerter i skulder og rygg. 
 • Miljø: Du sparer miljøet, tenk bare på hvor mange liter med kjemikalier vi tømmer ut i avløpet hvert år og hvor mange tomme plastflasker med vaskemidler som havner i spøla og ender opp som mikroplast! Ikke nok med det, så er engangsmopper også veldig populært, og helt unødvendig. 
 • Penger: Enjo er dyrt i innkjøp, men prisen reflekterer kvaliteten. Produktene er blant annet håndlaget i Østerrike istedenfor på fabrikk i Kina, og slike faktorer gjør produktene litt dyrere enn andre. I gjengjeld er kundene strålende fornøyd med eksepsjonell kvalitet, og hvis du for for eksempel bruker engangsmopper, så er pengene spart inn på under ett år, på et produkt du kommer til å ha stor glede av i mange år fremover! 
 • Resultat: Det er gjort mange tester på mikrofiber av god kvalitet vs. såpe, og mikrofiber vinner alltid. Mattilsynet anbefaler et resultat på under 500 partikler  på bordet for at det skal være rent tok til å spise ved. Mikrofiber er alltid langt innenfor grensa, og såpe er ikke i nærheten av å klare kravet, i Forbrukerinspektørenes test for NRK. 

 

Hvorfor skriver jeg et innlegg om Enjo? 

Enjo står for verdier som treffer meg rett i hjertet. Her snakker vi om å redusere forurensing, berge miljøet, skape god folkehelse og sist men ikke minst; det enkle er ofte det beste. De som kjenner meg godt vet at jeg ikke er vondt å be når det gjelder å ta letteste veien ut, og jeg er heller ikke den som løfter vaskefilla helt frivillig. Helt ærlig, hvor kjedelig er det ikke å vaske? Når jeg først hørte om det, trodde jeg Enjo var for godt til å være sant, men etter å ha prøvd produktene så vet jeg at de ikke bare lever opp til forventningene, men de er så mye bedre! Jeg kommer aldri i verden til å gå tilbake til å bruke såpe, og det var også derfor jeg valgte å bli forhandler. Dette må bare nå ut til flere! 

 

Ønsker du å vite mer om produktene og hvordan DU kan få en kjemikaliefritt hjem, så gjerne legge igjen en kommentar, sende meg melding på facebook, snapchat (lisamalenee) eller send meg mail til [email protected] Dersom du bor i nærheten av en forhandler, så kommer en av oss gjerne hjem til deg slik at du kan prøve produktene selv, om du skulle ønske det! 

 

Sjekk ut hjemmesiden her: www.enjo.no 

 

 

enjo rengjøring kjemikaliefritt sunt helse miljø

 

 

Film om innåndling av partikler: http://www.tv2.no/v/1067243/

http://www.tv-helse.no/article/helse/er-du-klar-over-at-de-fleste-rengjoringsprodukter-er-helsefarlige/

https://www.nrk.no/livsstil/overlege-vil-forby-vaskespray-1.12319593

http://www.tv2.no/nyheter/8883042/

http://www.tv2.no/nyheter/8571263/

 

 

Såper er utdaterte for lengst og helseskadelige. Profesjonelle renholdsfirmaer har skjønt dette for lengst, og mange bruker kun mikrofiber. Til og med grønnsåpe ble forbudt i renhold av industri for mange år siden, men det ser ut til at tanken om såpe sitter godt lagret i oss. 

Er du klar for å bytte ut den helseskadelige såpen? 

 

 

 

 

#såpe #helse #kjemikaliefritt #enjo #hjem #interiør #barn #rent #sminke #naturlig 

 

2 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg