Lisa Malene

- Helse / Livsstil / Miljø -
  • 15.05.2017
  • Sukkerfri pavlova til 17.mai!

     

     

    17. mai er rett rundt hjørnet, og i den anledning syns jeg det passer seg å dele litt søtsaker igjen. Faktisk så skal du få to kakeoppskrifter i dag! Planen var å poste disse tidlig i dag, slik at du får handlet og forberedt dersom du vil lage kakene, men jeg har hatt det litt travelt med noe utrolig spennende i dag som jeg skal dele når det er klart, så fotografering og bilderedigering av kakene har tatt litt tid. Nå er i alle fall pavlovaen klar, og den skal jeg nytes med min fine venninne før vi straks skal ut en tur!

     

     

    Sukkerfri pavlova

     

    Sukkerfri pavlova

     

    Bunn:
    2 romtempererte egg
    1 stor ss sukrin eller sukrin gold
    5-10 dråper stevia eller 1 ts løs steiva

     

    Jeg liker å kombinere flere typer søtning når jeg ikke skal bruke sukker. Grunnen til det er at mange syns sukrin kan føles "kaldt" i munnen, og det smaker bedre om man kombinerer fler. Sukrin og annen søtning begynner man å få tak i hos de fleste velassosierte dagligvarebutikker og i alle helsekoster. 

    Sett ovnen på 100 grader. Skill eggehvite og eggeplomme, det må ikke komme noe eggeplomme i eggehviten. Pisk eggehvite og det søte til det er stivt, og ha på et brett med bakepapir. Stekes i 1,5-2 timer. 

     

    Sukkerfri pavlova

     

    Krem:
    1,5 dl kremfølte
    2 ss sukrin eller sukring gold
    5-10 dråper stevia eller 1 ts løs stevia

    Pisk til en luftig krem. Ha utover den avkjølte marengsbunnen og topp med bær. 

     

    NYT!

     

    Sukkerfri pavlova

     

    Sukkerfri pavlova

     

    Sukkerfri pavlova

     

     

     

     

    Fikk du lyst på pavlova? Hele min er allerede borte. SÅ GOD!

     

     



     

     

    #mat #sukkerfri #kake #pavlova #jordbær #sukrin #blodsukker #krem #17mai #helse #kosthold

     

    6 Kommentarer skjul

    Victoria Larsen

    15.05.2017 kl. 18:46
    Ser jo helt nydelig! tusen takk for oppskrift :D

    Lisa Malene

    15.05.2017 kl. 22:04
    Victoria Larsen: Gleden er på min side! Håper du liker den. :)

    Pernille

    15.05.2017 kl. 18:54
    Den så utrolig god ut :) Fikk lyst til å lage sånn pavlova selv.

    Lisa Malene

    15.05.2017 kl. 22:04
    Pernille: Anbefaler deg å prøve!

    Kristine Munkelien

    16.05.2017 kl. 10:25
    Åh, det ser kjempe godt ut! Takk for at du deler, blir så inspirert av deg! Håper du får en fin feiring:)

    Lisa Malene

    16.05.2017 kl. 11:35
    Kristine Munkelien: Såå hyggelig å høre, Kristine, det gjør meg så glad! Tusen takk i lige måde. :)

    Skriv en ny kommentar

    Om meg

    Lisa Malene

    Velkommen skal du være! Lisa heter jeg, selverklært matelsker, fremtidig bonde og blogger. Sammen med deg ønsker jeg å dele min lidenskap: budskapet om helsebringende, bærekraftig og ren mat. Min største drøm er å leve av ernæring og matproduksjon, med de største intensjoner om å produsere mat av ypperste kvalitet, hvor dyrevelferd og økologi er i fokus. Næringsrik og ren mat burde være en selvfølge og tilgjengelig for alle, i hele verden . Mat laget med kjærlighet, helt fra spiren traff jorda, til den servers i ditt kjøkken. Jeg gleder meg til å dele min matglede og reisen mot å nå min drøm med deg! Kontakt/samarbeid: lisamaleneblogg@gmail.com

    Søk i bloggen

    Kategorier



    Arkiv




    Bloggdesign

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits